Alanya Halı Yıkama | Koltuk Yıkama | Alanya Temizlik | 519 10 11

Değerli Müşterilerimiz;
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi,hizmet sektöründe sürekli kendini geliştiren,ilke ve prensiplerine bağlı kalarak,kaliteden asla ödün vermeyen bir anlayışla hizmet sunmaktadır..
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi, Değişen ekonomik şartlar doğrultusunda ,düşük maliyetler ve yüksek performansla hizmet sunan, değişim ve sürekliliği her zaman prensip edinen firmamız; müşterilerine kaliteli hizmet ve yaşanılabilir temiz ortamlar sunmaya devam etmektedir.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi,Sunduğu hizmet ve yaptığı işlerle müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak için çalışmaktadır.Organizasyon ve faaliyetlerde bilgi paylaşımını ve katılımı sağlayacak, sisteme dayalı çalışma düzeni yerleştirecektir.Çalışanların işleri ile asgari yeterliliklerini ve gelişmelerini sağlamak için yeterli desteği verecektir.Sürekli gelişme ve iyileştirmeyi şirket felsefesi olarak kabul edecek ve uygulayacaktır.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi olarak;Temizliğin ihtiyaç olduğu her yerde sizlere en iyi hizmeti sunmaya önem verdik. Günlük temizlikleriniz en modern araç ve gereçlerle sizlere en iyi temizliği profesyonel olarak sunulacaktır.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi olarak;sizlere en iyi ve en hesaplı en uygun hizmeti en kısa sürede daha çok iş sunmayı hedefliyoruz. Faaliyetlerimizle konularda bütün sorunlarınızı bizle paylaşabilirsiniz. Uzman ve profesyonel kadromuz sizlere gereken her türlü konuda yardımcı olacaktır.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi,hem müşterilerine hem de çalışanlarına karşı, dürüstlüğü ön planda tutan bir ilişki anlayışını benimseyen,dürüstlük,ilke ve prensip değerlerini tüm faaliyetlerinde uygulayarak müşterileri için farklı bir değer yaratabilen bir hizmet firması olmayı sürdürmek inancındadır.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi, Olarak, Müşterilerimize güvenilir, üstün kaliteli ve artı değeri olan hizmetler vermeye, rekabet güçlerini artırmaya, sosyal ve fiziksel çevreyi özenle korumaya, çalışanlarımızın ve bizle çalışanların gurur duyduğu bir şirket olmaya kararlıyız.
Lider Alanya Halı Yıkama Merkezi olarak;müşteri odaklı çalışma prensibimiz,etik değerlere bağlı ve hiçbir zaman kibirli olmayan güler yüzlü,genç,dinamik ve profesyonel çalışanlarımız ve kültürümüzle hizmete hazırız.

Resmi Web Sitelerimiz:
http://www.alanyahaliyikama.net/
http://www.lideralanya.com/
http://www.alanyatemizlik.net/